Peter Gijsbertsen foto Maurice Lammerts van Bueren

Pynarello in kamermuziekbezetting

Pynarello
Zondag 25 september | 15.30 uur

Negen!

muziek Schubert – uit Octet in F: delen 1,2, 6 | Beijer – La tarde sin mañana (wereldpremière) | Visman – And don’t you remember… (wereldpremière)

muzikale leiding Lonneke van Straalen

ensemble Pynarello | tenor Peter Gijsbertsen

Alleskunner en kersverse winnaar van de Nederlandse Muziekprijs Thomas Beijer schrijft speciaal voor het jubileum van Pynarello een nieuwe compositie voor 8 Pynarelli en tenor. Samen met een nieuw werkje van Visman worden de verse noten omarmd door delen van het alom geliefde octet van Schubert. 

Zin in een muzikaal avontuur? Dan zit je goed bij Pynarello. Het collectief laat zekerheden los en blaast heilige huisjes omver. In ieder concertprogramma wordt geëxperimenteerd met tradities, vorm en inhoud. De muziek waar de musici zoveel van houden, stokoud en spiksplinternieuw, wordt keer op keer opnieuw uitgevonden. Laat je betoveren door dit frisse collectief van jonge, muzikale avonturiers.

Dvorak – Symfonie nr. 9 deel 4 in Vredenburg

A lock without a key – Thomas Beijer

In Vredenburg foto Melle Meivogel

 

Covid-19 gang van zaken

Er zijn geen beperkende maatregelen meer bij dit optreden. Het tonen van de QR code of een coronatoegangsbewijs is niet meer van toepassing. Als u Covid-19 gerelateerde klachten hebt, blijf dan thuis en neem contact met ons op via aa@proefkamermuziek.nl. Als u moet hoesten en/of niezen, doe dat dan in uw elleboog of een zakdoek. De verkoop van kaarten wordt door ons nog beperkt omdat Covid-19 nog niet voorbij is. Geef elkaar de ruimte in de kerk.