Fuse
Foto’s: Merlijn Doomernik

Fuse
Vrijdag 1 oktober | aanvang 20.00 uur

Fuse live

muziek Maurice Ravel, Simeon ten Holt, Manuel de Falla, Miles Davis, Nils Frahm, György Ligheti, Flairck e.a

viool Julia Philippens, Emma van der Schalie | altviool Adriaan Breunis | cello Mascha van Nieuwkerk | contrabas Tobias Nijboer | percussie Daniel van Dalen

Het verhaal van Fuse is een avontuurlijke reis met muzikale grensverkenning en een onuitputtelijke drang tot zelfontplooiing. De zes musici – strijkkwartet, contrabas en percussie – zijn al jarenlang huisband van het tv-programma Podium Witteman. Maar minder bekend is dat Fuse sinds 2012 honderden liveoptredens heeft gegeven, van donkere clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen.

​Waar ze ook staan: Fuse neemt het publiek in no-time mee in hun eigen muzikale wereld. Een wereld waarin je sporen vindt van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties. Elk optreden is een unieke ervaring, waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had.

Covid-19 gang van zaken

Toegang is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs en een ID-kaart. De kerk is open vanaf 30 minuten voor aanvang. Wij verzoeken u om buiten 1,5 meter afstand tot andere bezoekers te houden. Bij de entree van de kerk wordt u welkom geheten door een medewerker die u ondermeer vraagt of u Covid gerelateerde klachten hebt. Indien dat niet het geval is dan wordt u gevraagd uw handen te reinigen met behulp van de aanwezige dispenser. Wij begeleiden u naar uw plaats(en). Uw jas kunt u bij u houden. Een mondkapje is tijdens het lopen in de kerk verplicht. Als u op uw plaats(en) zit dan mag het mondkapje af. De plaatsen zijn op minimaal 1,5 meter afstand van die van andere bezoekers. Wij presenteren u een glas glüh/witte/rode wijn of een sapje en verzoeken u niet rond te gaan lopen. Indien gewenst is op verzoek het toilet beschikbaar. De voorstelling heeft geen pauze. Als u moet niezen, kuchen of hoesten dan verzoeken wij u dit in uw elleboog of zakdoek te doen. Na afloop begeleiden wij u per bezoekersgroepje naar de uitgang. Wij verzoeken u om buiten niet bij de deur te blijven staan als u met andere bezoekers spreekt maar ook dan 1,5 meter afstand te houden.  Als we ons allemaal aan de gewenste gang van zaken houden dan kan iedereen zich veilig voelen en ontspannen.