ROSANNE PHILIPPENS & FRIENDS
donderdag 1 maart | 20.00 uur

Dedication – van Purcell to Piazzolla

viool Rosanne Philippens | mezzo sopraan Karin Strobos | gitaar Johannes Möller | cello Ella van Poucke | piano Francois Lambret

Rosanne Philippens is een uitgesproken musicus van de jongere generatie. Zij wil de muziek zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen. Muziek is immers niet alleen een expressie van de muzikale persoonlijkheid, maar kan ook een onuitgesproken liefdesverklaring zijn, een gedicht of een gedachte in klanken.
Dit programma draait om de keuze van u, de bezoeker. Enkele weken voor het optreden staat op de website van Proefkamermuziek een lijst met gevarieerde composities. U mag een stuk kiezen uit de lijst, een compositie die past bij een ode die u aan een dierbare zou willen brengen. Uw keuze en de tekst van uw ode mailt u aan Rosanne.
De compositie en ode worden opgenomen in het programma en verteld en uitgevoerd door Rosanne en haar muzikale vrienden.