CAREL KRAAYENHOF EN HET GELDERS ORKEST
Zaterdag 9 december | aanvang 20.15
inleiding 19.30

Kraayenhof speelt Piazzolla

muziek Astor Piazzollla | eigen werk Carel Kraaijenhof | diverse composities ntb
Bandoneon Carel Kraayenhof | piano Juan Pablo Dobal | Het Gelders Orkest

Als zelfs Astor Piazzolla in superlatieven over je spreekt, dan ben je écht een grote! De grootmeester van de tango is stomverbaasd als hij Carel Kraayenhof voor het eerst hoort spelen. Een Hollander, die zó excelleert op de typisch Argentijnse bandoneon? Voor Kraayenhof zelf gaat onverwacht een wens in vervulling op Máxima’s huwelijksdag. ‘Mijn instrument werd erkend. De bandoneon werd echt gevoeld!’ De warme klanken vervullen uiteraard een hoofdrol in Kraayenhofs optreden met een ensemble van Het Gelders Orkest. Een uitgelezen kans om je over te geven aan de hartstochtelijke muziek van een echte ‘tanguero’.