Julian Schneemann & Friends
Donderdag 1 februari | aanvang 20.15
inleiding 19.30

Caravan

een reis door de werelden van klassiek, jazz en volksmuziek

piano Julian Schneemann | viool Emmy Storms | ud Jawa Manla | percussie Jeroen Batterink

Caravan verbindt werelden van Oost tot West en van klassiek tot jazz en volksmuziek. Syrische ud-virtuoze en vluchteling Jawa Manla, vioolfenomeen Emmy Storms, percussietovenaar Jeroen Batterink en pianist/componist Julian Schneemann; de jonge musici van Caravan gaan samen op reis, waarbij ze zich van grenzen niets aantrekken.

Verwacht een adembenemend programma, waarin onder meer Arabische en Ierse klanken te horen zijn en organisch versmolten worden met klassieke muziek en jazz. En met al deze invloeden vertelt Caravan uiteindelijk één verhaal, als ware het een pleidooi voor de kracht van diversiteit.

Caravan