Sinan Arat

Caravan bij Podium Witteman

Woensdag 20 januari | 11.30 uur

indien uitverkocht dan ook 14.00 uur

TRADITIONALS AND IMPROVISATIONS

muziek Traditionals en improvisaties

piano en composities Julian Schneemann | ney en zang Sinan Arat

Julian heeft muziek gecomponeerd en gearrangeerd voor vele soorten instrumenten en in vele muziekstijlen. Hij componeert alle muziek voor zijn projecten  Caravan and  Roundabout. Hij schrijft ook voor andere bands en ensembles. Onder meer het  Nederlands Blazers Ensemble ( NBE ),  FUSE en  Amsterdam Sinfonietta, voor wie hij talloze arrangementen schreef in verschillende stijlen, van klassiek tot wereldmuziek en pop. Zijn arrangement van Michael Nyman’s Knowing The Ropes  werd door Nyman zelf omschreven als “ne van de beste arrangementen van mijn muziek ooit “.

Verschillende van zijn composities werden door het  NBE gespeeld tijdens hun beroemde jaarlijkse nieuwjaarsconcerten, die live op tv werden uitgezonden vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Belangrijke projecten met het NBE zijn onder meer  Fearful Symmetries , waarvoor Julian een nieuwe versie maakte van het geweldige stuk van John Adams, Rameau & the Greeks , zijn unieke programma waarin hij muziek van de barokcomponist samenbracht en arrangeerde met traditionele muziek uit Kreta, en in 2020 The Unknown Chaplin , met twee nieuwe composities die hij maakte voor films van de legendarische komiek.

In 2018 ontving Julian de compositieprijs van het  Grachtenfestival  en de bekende Nederlandse componist Theo Loevendie omschreef hem als “Een echt begenadigd componist en pianist die op zijn eigen authentieke en overtuigende manier elementen uit pop, jazz en klassieke muziek overneemt.

Julian Schneemann

Sinan Arat

Sinan bij Podium Witteman

Covid-19 gang van zaken

De kerk is open vanaf een half uur voor aanvang. Wij verzoeken u om buiten 1,5 meter afstand tot andere bezoekers te houden. Bij de entree van de kerk wordt u welkom geheten door een medewerker die u vraagt of u Covid gerelateerde klachten hebt. Indien dat niet het geval is dan wordt u gevraagd uw handen te reinigen met behulp van de aanwezige dispenser. Wij begeleiden wij u naar uw plaats(en). Uw jas kunt u bij u houden. De plaatsen zijn op minimaal 1,5 meter afstand van die van andere bezoekers. Wij verzoeken u niet rond te gaan lopen. Indien gewenst is op verzoek het toilet beschikbaar. We bieden u een glas wijn of een sapje aan. De voorstelling heeft geen pauze. Na afloop begeleiden wij u per bezoekersgroepje naar de uitgang. Bij goed weer is er mogelijkheid buiten nog een glas wijn te drinken en na te praten met de artiesten, waarbij wij u vragen om de 1,5 meter afstand tot de anderen aan te houden. Als u moet niezen, kuchen of hoesten dan verzoeken wij u dit in uw elleboog of zakdoek te doen. Als we ons allemaal aan de gewenste gang van zaken houden dan kan iedereen zich veilig voelen en ontspannen.