Floor Le Coultre

Floor in het prachtige Pianokwartet van Mahler

De voorstelling wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten

Zaterdag 19 juni | 15.00 uur

indien uitverkocht dan ook 17.00 uur

Gestrand in Griekenland

muziektheater familievoorstelling 6+

muziek uit opera’s van Monteverdi, Mozart, Bizet en Gershwin

viool Floor Le Coultre | gitaar Martin van Hees | tekst/regie Huib Ramaer

Een broer en zus komen met pap en mam uit Haren. Alles gaat goed tot er een virus uitbreekt en het gezin vlucht. Na schipbreuk op zee komen broer en zus aan op Lesbos. Papa en mama zijn nergens te bekennen. Via flessenpost krijgen ze bericht dat mama nog op zee zit en haar kinderen mist. Vader dwaalt over het eiland Lesbos, blootgesteld aan de verleidingskunst van exotische eilandbewoners. De kinderen gaan de zee weer op, op zoek naar mam. Daarna willen ze pap gaan zoeken. Geleid door de winden drijven ze af en komen in Afrika aan. Daar treffen ze mama met de stuurman en papa met Adjowa. Met zijn zessen blijkt het eigenlijk best gezellig te zijn.

Floor en Martin trakteren jullie op een muzikale reis door de mooiste opera’s van Monteverdi tot Gershwin, van Carmen tot Zauberflöte.

Floor Le Coultre en Martin van Hees

Musicoloog Huib Ramaer presenteert, schrijft over muziek en maakt interdisciplinaire producties zoals L’Histoire du Soldat (NJO 2009) en Kabaal in de Keuken, een jazzballet op muziek van Martinů (PCC 2015).

Duo LeCoultre&VanHees staat voor alle denkbare stijlen binnen de klassieke muziek. Hun CD Cuckoo – Songs of Europe oogstte veel lof voor de eigengemaakte bewerkingen van Europese (volks)liederen.

Van CD Cuckoo – Songs of Europe | L’amour est mort

Martin van Hees

Martin in Vrije Geluiden

Covid-19 gang van zaken

De kerk is open vanaf 20 minuten voor aanvang. Wij verzoeken u om buiten 1,5 meter afstand tot andere bezoekers te houden. Bij de entree van de kerk wordt u welkom geheten door een medewerker die u ondermeer vraagt of u Covid gerelateerde klachten hebt. Indien dat niet het geval is dan wordt u gevraagd uw handen te reinigen met behulp van de aanwezige dispenser. Wij begeleiden u naar uw plaats(en). Uw jas kunt u bij u houden. Een mondkapje is tijdens het lopen in de kerk verplicht. Als u op uw plaats(en) zit dan mag het mondkapje af. De plaatsen zijn op minimaal 1,5 meter afstand van die van andere bezoekers. Wij verzoeken u niet rond te gaan lopen. Indien gewenst is op verzoek het toilet beschikbaar. De voorstelling heeft geen pauze. Als u moet niezen, kuchen of hoesten dan verzoeken wij u dit in uw elleboog of zakdoek te doen. Na afloop begeleiden wij u per bezoekersgroepje naar de uitgang. Wij verzoeken u om buiten niet bij de deur te blijven staan als u met andere bezoekers spreekt maar ook dan 1,5 meter afstand te houden.  Als we ons allemaal aan de gewenste gang van zaken houden dan kan iedereen zich veilig voelen en ontspannen.