Wishful Singing en The Amsterdam Consort
Zaterdag 22 december | 20.00 uur

Kerstconcert

muziek van Bach, Britten, Palestrina, Rutter en anderen
zang Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan), Maria Goetze (tweede sopraan), Marjolein Verburg (mezzosopraan), Indra van de Bilt (eerste alt), Marjolein Stots (tweede alt) | ensemble The Amsterdam Consort

Vijf zangeressen, die méér doen dan alleen maar zingen: dat is Wishful Singing. De klassiek geschoolde zangeressen combineren a cappella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau. Het repertoire is breed en loopt uiteen van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek en close harmony. Wishful Singing treedt op door heel Europa en is bekend van televisieprogramma’s als Podium Witteman, Maestro en DWDD.

Wishful Singing

Met de benaming van Amsterdam Castle Muiderslot is de naam van het Muidens Ensemble veranderd in The Amsterdam Consort. Het credo was ‘gelijk oversteken’. Maar in beide gevallen zijn het de mannen en vrouwen uit Muiden die de kar trekken. Al 20 jaar verzorgen Muidense musici en muzikale vrienden het traditionele kerstconcert in de grote Kerk. Om nog meer in de kerstsfeer te geraken, wordt ook dit jaar na afloop weer glühwein geschonken.

Terugblik kerstconcert 2017

Na afloop warme glühwein.